E-Mail: info@effectcommunicatie.nl, Telefoon: 06 - 4190 6814

Nieuws

Een warm afscheid

In oktober heb ik een hartverwarmend afscheid gekregen van mijn collega’s bij @RiwisZorg&Welzijn. Veel persoonlijke cadeaus, mooie woorden en een heerlijke taart waarmee ik ‘in het zonnetje’ werd gezet.  

Na anderhalf jaar de afdeling communicatie aangestuurd te hebben was het tijd om het stokje over te geven aan het nieuwe team dat ik daar neer mocht zetten. Die gaan er zeker voor zorgen dat Riwis Zorg & Welzijn zich de komende jaren meer en meer profileert als een goede en betrouwbare zorgverlener.

Ik ben er trots op dat ik hier mocht werken aan de herpositionering van het team communicatie binnen de organisatie, maar ook aan de externe profilering van de organisatie en alle facetten die dat met zich meebracht; introduceren nieuwsbrieven BijRiwis (waarbij cliënten en naaktbetrokkenen een grote rol hebben), inzetten social media, ervaringsverhalen, vernieuwen website en presentatiematerialen. Maar ook het verbeteren van de interne communicatie, zorgen voor meer verbinding van medewerkers GGZ en VVT met de organisatie, begeleiden interne crisis, ondersteuning raad van bestuur en management en nog veel meer….

Kortom, een hele veelzijdige opdracht in een mooie organisatie die ik een warm hart toedraag. Hartelijk dank!