E-Mail: info@effectcommunicatie.nl, Telefoon: 06 - 4190 6814

Over Effect

FotoMX-56 - uitsnedeEffect Communicatie staat voor betrokken, effectieve en resultaatgerichte communicatie.

Briet

In 2005 vond ik het, als dochter uit een Twents ondernemersnest, tijd om mijn eigen vleugels uit te slaan en me te vestigen als zelfstandig communicatieadviseur. Dit heeft mij enorm verrijkt.
De eerste jaren heb ik veel algemene communicatieopdrachten uitgevoerd. Gaandeweg ben ik mij meer en meer gaan specialiseren in conflicthantering, gedragscommunicatie, organisatievraagstukken en verandertrajecten. Waarom doen mensen dat wat ze doen en hoe kan ik ze in beweging krijgen? Waar zit de trigger? Mijn kracht zit in oprecht luisteren en de vertaalslag maken die nodig is om mensen en processen in beweging te krijgen.

Ontwikkelen en verbeteren

Om mijzelf te ontwikkelen en te verbeteren volg ik opleidingen en workshops, en bezoek congressen. Dit houdt mij scherp en zorgt voor nieuwe inzichten: voeding voor mijn geest!

Maatschappelijk hart

Altijd op zoek naar het gezamenlijk belang. Dit vind ik belangrijk in mijn werk als communicatieprofessional, maar ook als vrijwillig buurtbemiddelaar voor Stimenz. Verder zet ik mij als lid van Kiwanis het Loo in voor projecten om de wereld van kinderen die dat nodig hebben te verbeteren.

Samen werken

Ondanks dat ik er bewust voor gekozen heb om als zelfstandige te werken, werk ik heel graag samen. Want ik ben ervan overtuigd, dat je alleen dàn veel meer bereikt. Enkele bureau’s en zelfstandigen waar ik de afgelopen jaren prettig mee heb samengewerkt zijn: