E-Mail: info@effectcommunicatie.nl, Telefoon: 06 - 4190 6814

Nieuws

Hij is uit!

Hij is uit!

Hier hebben de inwoners van Overijssel al een paar maanden naar uitgekeken: de nieuwe Jij&Overijssel. Het leukste magazine van en over Overijssel. Boordevol leuke verhalen en tips waarbij de inwoner centraal staat. Trots dat ik ook een artikel mocht schrijven.

Borne spoort veilig!

Het geboortedorp van mijn moeder, Borne. Daar gebeurde het. Als klein kind reden we regelmatig langs het station en de spoorlijn op weg naar opa en oma. Later, als student, reed ik over deze spoorlijn om van Hengelo naar het midden van het land te reizen. En dat je dan tientallen jaren later een artikel mag schrijven waarin diezelfde spoorlijn in het middelpunt staat. Dat is dan wel heel bijzonder.

Het artikel mocht ongeveer 500 woorden bevatten. Maar ik had er gemakkelijk 1.000 woorden van kunnen maken. Zo enthousiast en betrokken waren de mensen waar ik mee gesproken heb. Het is dan ook een uniek project geweest. ‘Zelfredzaamheid en spoorveiligheid’ oftewel: Borne spoort veilig!’

Lees hier het artikel Borne spoort veilig!

Borne spoort veilig!