E-Mail: info@effectcommunicatie.nl, Telefoon: 06 - 4190 6814

Nieuws

Heb jij het licht ook uitgedaan?

Heb jij het licht ook uitgedaan?

Op zaterdag 19 maart jl. om 20.30 uur tijdens Earth Hour? In Deventer en Zwolle hebben we dit met honderden mensen samen gedaan. Maar ook vooraf was er veel aandacht voor. Ik ben er trots op dat ik daar aan meegeholpen heb.

Het waren geslaagde evenementen in Deventer en Zwolle. De organisatie was in handen van lokale partijen, maar in opdracht van de provincie Overijssel heb ik de overkoepelende activiteiten en media-aandacht gecoördineerd. En dat is gelukt!

Nieuwsgierig? Kijk en luister dan naar:

  1. Op de Facebook pagina’s Earth Hour Deventer en Earth Hour Zwolle staan leuke foto’s van de verschillende activiteiten voorafgaand en op 19 maart.
  2. Op Jij&Overijssel staat info over de gehouden fotowedstrijd en ook nog een paar foto’s van het evenement.
  3. Reportage RTV Oost voor Overijssel Vandaag van 20 maart 2016: https://www.youtube.com/watch?v=iVl-EWcfA0c
  4. Interview met mij voor Deventer Radiocafé op 19 maart. Vanaf 9.50 min  https://player.demediahub.nl/audio/22225209/deventer-radiocafe-8-zaterdag-19-maart-2016-12
  5. Reportage RTV Oost 18 maart jl over project ‘Bewust verlichten in Overijssel’: https://www.youtube.com/watch?v=D4rQuUdV6TI
  6. Voor het project heb ik een filmpje ‘Bewust verlichten is zinvol’ laten maken. Dit geeft een impressie van wat de afgelopen jaren in Overijssel gedaan is aan bewust verlichten.

Wil je nog meer weten? Mail of bel me dan. Ik spreek je graag!