E-Mail: info@effectcommunicatie.nl, Telefoon: 06 - 4190 6814

Nieuws

Ik heb vandaag NEE gezegd!

Ik had een prachtige motivatie geschreven en met verve verteld waarom ik de geschikte kandidaat ben voor die mooie opdracht bij de gemeente Amsterdam als senior communicatieadviseur met organisatieveranderings- en duurzaamheidsexpertise. Een opdracht met veel eisen en die ook een echte flinke kluif zou worden. Het leek mij wel een hele prachtige. Totdat ik het tarief hoorde….. Ik heb toen vriendelijk bedankt.

Best een statement voor iemand die graag ‘ja’ zegt en op zoek is naar een nieuwe uitdaging om de tanden in te zetten. Maar ik wil wel een eerlijk tarief. Niet vragen om een ervaren senior en betalen voor een medewerker.

Dus… mocht je een mooie opdracht hebben of weten voor een strategische doener die betrokken, krachtig, pragmatisch en resultaatgericht verander-, participatie- en communicatietrajecten begeleidt of een afdeling communicatie aanstuurt? Ik spreek je graag!